Er zijn een aantal vaste leveranciers waarmee wij zaken doen. Zo halen wij een deel van ons hout bij Houthandel Jongeneel en onze ijzerwaren halen wij voornamelijk bij Mastermate Bosman. Beide bedrijven zijn gevestigd in Assen en zijn bereidwillig om te ondersteunen waar zij kunnen. In overleg laten wij onze jongens steeds meer zelfstandig materialen ophalen. Hiermee ontwikkelen zij allerlei vaardigheden en de mensen van Jongeneel en Mastermate houden een oogje in het zeil.

 

Payebelwood doet veel werk voor zowel interne als externe klanten. Het Duurzaamheidscentrum in Assen is een grote afnemer van producten. In dit centrum zitten meerdere partijen gevestigd (waaronder Stichting Phusis, Gemeente Assen en Pro-Assen). Veel van het meubilair in het restaurant is gemaakt bij ons in de werkplaats.

Daarnaast doen wij veel werk voor de verschillende woon- en werklocaties van Phusis. Wij bevoorraden onze winkel De Grietman (hyperlink naar facebookpagina) in Oosterwolde en  particulieren weten ons ook altijd nog te vinden. Dat vinden wij het allermooist!