Welkom op de website van Payebelwood. Ons bedrijf richt zich op het maken van degelijke meubels, voor een betaalbare prijs. Alle producten worden gemaakt door mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen en bestaan voor een groot deel uit sloophout. Wij vinden namelijk dat zowel mensen als materialen, altijd een tweede kans verdienen. De jongens en meiden die bij ons werken ervaren een goede arbeidssfeer, waarin ruimte is voor plezier en ontwikkeling. Wij proberen zoveel mogelijk in te zetten op perspectief voor onze deelnemers. Daarbij is het ultieme doel om voor iedereen een werkplek in de samenleving te vinden, of te creëren. 

De gebruikte materialen vinden wij op verschillende plekken. Het belangrijkste criterium is dat het materiaal al een leven heeft geleid en bij ons weer een nieuw doel krijgt. Zo proberen wij op een duurzame manier, goede producten voor onze klanten te maken.

Alle producten op deze site kunnen op maat en naar uw wensen worden gemaakt. Heeft u zelf een ander idee voor een meubel, of een vraag? Neem gerust contact op met Coen Wagenaar via 06-29036112 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen bij onze werkplaats in Assen.